Rozdeľovacie gombíky

Rozdeľovacie gombíky pre vysokozdvižné vozíky 

Hľadáte spoľahlivé a ekonomické riešenia pre váš vysokozdvižný vozík? Na Jazgot nájdete široký výber ovládačov rozdeľovačov, ktoré splnia vaše očakávania a umožnia vám pracovať efektívnejšie. 

Aktívne filtre

Prečo sa oplatí vybrať si naše produkty? 

Naša ponuka zahŕňa ebonitové gombíky v rôznych veľkostiach (M10, M12, M6, M8) a farbách (čierna, červená, zelená), ako aj špecializované gombíky na volant, ovládanie jazdy EPT (vľavo a vpravo), sklon a zdvih. Tu je to, čím naše produkty vynikajú: 

  1. Úplne nové a v záruke: ponúkame len overené produkty, vždy nové a kryté zárukou.
  2. Atraktívne ceny: Vďaka našej širokej ponuke nájdete perfektné riešenia, ktoré nenarušia váš rozpočet.
  3. Všestranné a vhodné: Univerzálne gombíky hydraulického rozdeľovača a špecializované gombíky pre rôzne modely vysokozdvižných vozíkov uľahčujú nájdenie dielu, ktorý dokonale vyhovuje vášmu zariadeniu. 

 

Pre koho je naša ponuka určená? 

Naše gombíky distribútorov sú ideálne pre každého, kto oceňuje vysokú kvalitu a spoľahlivosť. Obraciame sa na nich najmä: 

  • podnikatelia a firmy,
  • ľudia z oblasti logistiky a skladovania,
  • technici a mechanici hľadajúci náhradné diely. 

 

Kompatibilita s populárnymi značkami 

Chápeme, aké dôležité je, aby náhradné diely pasovali na rôzne modely vysokozdvižných vozíkov:

  • Linde,
  • Toyota,
  • Still,
  • Jungheinrich,
  • Hyster. 

 

Prečo práve Jazgot? 

Výberom Jazgot si vyberáte partnera, ktorý vám poskytne vysokokvalitné produkty zvyšujúce efektivitu a bezpečnosť práce. Náš tím odborníkov je vždy pripravený poradiť a pomôcť vám vybrať perfektné gombíky rozdeľovača pre váš vysokozdvižný vozík. Bez ohľadu na to, či potrebujete ebonitovú kľučku v konkrétnej veľkosti a farbe, alebo hľadáte špecializovanú kľučku na volant – nájdete to, čo hľadáte, za atraktívne ceny. 

 

Pozývame vás, aby ste sa oboznámili s našou ponukou. S Jazgot je výber tých správnych dielov pre váš vysokozdvižný vozík jednoduchší ako kedykoľvek predtým!