Sworznie

Čapy pre paletové vozíky – presnosť v každom milimetri 

V predajni Jazgot nájdete čapy prispôsobené na najobľúbenejšie modely paletových vozíkov. Naše výrobky sú testované, úplne nové a vzťahuje sa na ne záruka. Pasujú do mnohých obľúbených modelov paletových vozíkov. Či už potrebujete kolík naklápacieho valca, kolík rámu alebo kolík valčeka, nájdete ich tu!

Aktívne filtre

Parametre, ktoré odlišujú naše produkty 

  • Presnosť spracovania: Všetky kolíky sú vyrobené s presnosťou, čo zaisťuje dokonalé prispôsobenie konkrétnym modelom kočíkov.
  • Vysokokvalitné materiály: Ponúkame výrobky vyrobené len z ocele s vynikajúcimi pevnostnými vlastnosťami, čo sa premieta do dlhodobého používania.
  • Rozmanitosť parametrov: Náš sortiment obsahuje kolíky rôznych veľkostí a priemerov, určené pre konkrétne typy vozíkov a ich komponentov. 

 

Aplikácia 

Naše kolíky pasujú na modely paletových vozíkov EPT20 Li, EPT20R-Lia a ďalšie štandardné vozíky dostupné na trhu. Ľahko nájdete čap s potrebnými parametrami, ako je priemer 25 mm alebo dĺžka 530 mm pre čapy hlavného rámu, ako aj špecializované prvky, ako sú čapy naklápacích valcov. 

 

Úloha čapov pri konštrukcii paletových vozíkov 

Čapy sú dôležitými prvkami paletových vozíkov, zabezpečujú pohyblivosť spojov a stabilitu konštrukcie. Sú zodpovedné za správne pripojenie rôznych častí paletového vozíka, čo im umožňuje otáčať alebo nakláňať v závislosti od potrieb užívateľa. Vďaka kvalitným čapom si paletové vozíky ľahko poradia s ťažkými nákladmi pri zachovaní plynulosti chodu a bezpečného používania. 

 

Prečo my? 

  1. Osvedčené produkty
  2. Konkurenčné ceny
  3. Rýchle odoslanie
  4. Odborné poradenstvo 

Nečakajte a objednajte si potrebné diely pre váš paletový vozík ešte dnes, aby ste čo najrýchlejšie optimalizovali jeho prevádzku a vyhli sa prestojom.