Puzdrá kľukového hriadeľa

Ojničné ložiská pre vysokozdvižné vozíky | Jazgot

Na Jazgot nájdete technologicky vyspelé ojničné ložiská, potrebné na udržanie optimálnej prevádzky motorov vysokozdvižných vozíkov. Náš sortiment je prispôsobený špecifikáciám najčastejšie používaných modelov motorov, ako sú Massey Ferguson, Toyota, Nissan a mnoho ďalších, pričom poskytuje podporu pre širokú škálu potrieb opráv a servisu. 

Aktívne filtre

Ponúkané riešenia 

  • Vyhradené ložiská: Pre modely Massey Ferguson, Toyota 4Y, Nissan (H20, K25), Yanmar a ďalšie.
  • Veľkosti a nadrozmery: Štandardné rozmery, +0,25 mm, +0,50 mm, prispôsobené individuálnym potrebám servisu.
  • Kompletné sady: Ložiská ojnice aj hlavy umožňujúce komplexnú renováciu. 

 

Zaručená kvalita a výkon 

Naše ojničné ložiská sú vybrané tak, aby zabezpečili najvyššiu pevnosť a presnosť uloženia. Umožňujú motoru udržiavať stabilnú prevádzku, minimalizujú riziko zlyhania a predlžujú životnosť komponentov. 

 

Výhody výberu Jazgot 

  1. Odborné znalosti: Využite naše skúsenosti a znalosti v odbore.
  2. Optimálna ponuka: Nájdite ložiská, ktoré presne zodpovedajú vášmu modelu vysokozdvižného vozíka.
  3. Logistika na vysokej úrovni: Vďaka efektívnej logistike zabezpečujeme bleskové dodanie. 

V spoločnosti Jazgot vieme, aké dôležité je zachovať kontinuitu prevádzky vysokozdvižných vozíkov. Preto je naša ponuka ojničných ložísk neustále aktualizovaná a rozširovaná, aby vyhovovala rastúcim požiadavkám našich zákazníkov. Každý výrobok v našom sortimente bol dôkladne skontrolovaný, či spĺňa najvyššie priemyselné štandardy, čo zaručuje bezproblémovú prevádzku a spokojnosť používateľov. 

 

Investujte do spoľahlivosti – vyberte si ojničné ložiská od Jazgot 

Kontaktujte našich špecialistov, ktorí vám pomôžu vybrať tie správne komponenty pre váš model vysokozdvižného vozíka. Objavte rozdiel, ktorý môže priniesť profesionálne poradenstvo a produkty najvyššej kvality. Zavolajte alebo objednajte online – postarajte sa o svoje vysokozdvižné vozíky ešte dnes!