Vysokozdvižný vozík Séria X 5000 kg

Číslo výrobku: M8BJ01620

Množstvo: 0

Štát: Inaccessible

30 435,55 € s DPH

25 362,96 € bez DPH

  • Počet predaných jednotiek 1
Množstvo

Dostawa do ustalenia
skontaktuj się w celu ustalenia kosztu dostawy
Zásobovanie zadarmo
Zobraziť náklady na dopravu

               

Product Reviews / Q&A

Average rating

0.0
0 Review
★★★★★ Excellent 0
★★★★☆ dobré 0
★★★☆☆ Medium 0
★★☆☆☆ Poor 0
★☆☆☆☆ Terrible 0

  • Reviews (0)
  • Questions & Answers (0)

Séria X je synonymom technológií využívaných medzi modelmi pochádzajúcich od popredných výrobcov vidlicových vozíkov. Stačí iba jeden pohľad, aby ste si všimli nadčasové tvary karosérie a neprejdete okolo takého stroja ľahostajne. Ľahko si všimnete dynamickú líniu, dokonalé zladené materiály a výborné vyhotovenie.

     Stroj poháňa motor svetovej triedy, ponúkaný jedným z lídrov odvetvia - Mitsubishi. Napriek veľkému výkonu sa otrasy neprenášajú do priestoru operátora. Práca motora sa je veľmi plynulá, čo je rozhodne dôkazom toho, že ide o produkt najvyššej kvality. Predstavované modely sú poháňané na naftu.

     Za pozornosť stojí spomenúť nadpriemernú ergonómiu a poriadok, aký vládne za volantom Série X. Jednoduché a zároveň funkčné riadiace páky, ovládacie tlačidlá alebo páky ovládania zdviháka zodpovedajú za pohodlie riadenia a celej práce. Dobrá svetlá výška zvyšuje zorné pole, a tým bezpečnosť vykonávaných operácií. Vidlicový vozík  série X bezpochyby potvrdzuje to, že je to jeden z jedinečných modelov, ktoré uspokoja potreby dokonca najnáročnejších používateľov.

    Vyše 25 ročné skúsenosti firmy Jazgot ponúkajú zákazníkom najviac optimálne a zároveň premyslené možnosti dovybavenia ponúkaných vidlicových vozíkov. Ponúkame možnosť dovybaviť vozíky modernou kabínou, inštaláciou LPG alebo vyhrievacím či ventilačným systémom.

Spýtajte sa na produkt

Vyplňte nižšie uvedené informácie. Zákaznícky servis vás bude kontaktovať čo najskôr.

* Povinné polia

Product Reviews / Q&A

Average rating

0.0
0 Review
★★★★★ Excellent 0
★★★★☆ dobré 0
★★★☆☆ Medium 0
★★☆☆☆ Poor 0
★☆☆☆☆ Terrible 0

  • Reviews (0)
  • Questions & Answers (0)