Kabat New Power 23x10-12 Quick / SIT

Číslo výrobku: OP1013SK

Množstvo: 4

Štát: Skladem

257,71 € s DPH

214,76 € bez DPH

  • Počet predaných jednotiek 24
  • Total viewed: 1
Množstvo

Zásobovanie od 81,82 €
Zobraziť náklady na dopravu

               

Product Reviews / Q&A

Average rating

0.0
0 Review
★★★★★ Excellent 0
★★★★☆ dobré 0
★★★☆☆ Medium 0
★★☆☆☆ Poor 0
★☆☆☆☆ Terrible 0

  • Reviews (0)
  • Questions & Answers (0)

Spoločnosť KABAT pôsobí na poľskom trhu od roku 1983. Toto meno pozná každý, kto sa zaoberá pneumatikami pre vysokozdvižné vozíky, traktory, poľnohospodárske stroje, špecializované stroje a rôzne neobvyklé zariadenia. Vďaka širokej škále výrobkov od pneumatík, duší, chráničov, ventilov až po o-krúžky je spoločnosť známa až v 80 krajinách sveta. Roky pôsobenia spoločnosti Kabat jej priniesli dobré meno na svetových trhoch a obrovský počet používateľov sa premietol do pozitívnych názorov na dobrú kvalitu tovaru, ako aj profesionálny prístup k reklamáciám, ktoré sú nevyhnutné v každom odvetví.

Spoločnosť JAZGOT, ktorá sa špecializuje na predaj a servis vysokozdvižných vozíkov, skladových vozíkov a náhradných dielov na ich výrobky, už mnoho rokov odporúča pneumatiky, duše a chrániče KABAT. Vďaka našej dlhoročnej spolupráci môžeme ponúknuť atraktívne ceny opotrebiteľných dielov strojov.
Na základe špecifikácie rozsiahlej obchodnej ponuky výrobkov KABAT môže predajca Jazgot vybaviť každý vysokozdvižný vozík, zakladač alebo iný špecializovaný stroj pneumatikami, ktoré zaručujú bezpečnosť a životnosť. Vďaka kategóriám pneumatík, ich komponentov a plných pneumatík je možné prispôsobiť tovar potrebám zákazníka.

Tento model je celogumový, čo z neho robí pneumatiku s plnou gumou - to znamená dlhšiu životnosť, odolnosť proti prierazu a oderu a zvýšenú preťažiteľnosť.
Patrí do rady Superelastické NEW POWER. Jedná sa o trojvrstvovú technológiu pneumatiky, tj základ + tlmiaca vrstva a behúň. Tlmiaca vrstva pomáha stabilizovať prepravovaný náklad tým, že tlmí nerovnosti terénu a zvyšuje komfort obsluhy. Behúň bol navrhnutý tak, aby stroju poskytoval trakčné a čistiace vlastnosti. Môže byť bez prekážok vystavený intenzívnej práci.


Výrobca: Kabat

Model: New Power

Typ montáže: Quick / SIT - Easy - s nosom

Odporúčaný ráfik: 8.00G-12

Typ (TT/TL):TL - bezdušový

Spýtajte sa na produkt

Vyplňte nižšie uvedené informácie. Zákaznícky servis vás bude kontaktovať čo najskôr.

* Povinné polia

Číslo dielu:
WOS.000023X10-12NPN1
Výrobca
Kabat

Product Reviews / Q&A

Average rating

0.0
0 Review
★★★★★ Excellent 0
★★★★☆ dobré 0
★★★☆☆ Medium 0
★★☆☆☆ Poor 0
★☆☆☆☆ Terrible 0

  • Reviews (0)
  • Questions & Answers (0)