Snímače tlaku oleja

Senzory tlaku oleja pre vysokozdvižné vozíky

V našej ponuke nájdete senzory tlaku oleja určené pre rôzne modely vysokozdvižných vozíkov, ktoré sú kompatibilné s motorami populárnych značiek ako Toyota, Nissan, Perkins a mnohé ďalšie. Naše senzory tlaku oleja poskytujú spoľahlivé monitorovanie stavu oleja, čo je kľúčové pre udržanie efektívnosti a dlhovekosti motora.

Aktívne filtre

Prečo si vybrať naše senzory tlaku oleja?

  • Kompatibilita: Ponúkame senzory, ktoré sú vhodné pre široký rozsah modelov vysokozdvižných vozíkov, vrátane špeciálnych verzií pre motory Perkins, Massey Ferguson a Ursus.
  • Kľúčový význam: Senzory tlaku oleja sú nevyhnutné pre monitorovanie a ochranu motora pred poškodením spôsobeným nesprávnou prevádzkou.
  • Univerzálnosť: Náš sortiment zahŕňa senzory pre rôzne typy motorov, vrátane Toyota 5K, Nissan H25 a mnohé ďalšie.

Naša ponuka zahŕňa:

  • Senzory tlaku oleja pre modely Massey Ferguson/Perkins GPW, Ursus C-330/360, ako aj moderné motory Nissan a Toyota.
  • Riešenia určené pre rôzne pracovné podmienky, vrátane ťažkých zaťažení a vysokých prevádzkových požiadaviek.
  • Špecializované senzory tlaku oleja, ktoré nie sú len náhradnými dielmi, ale aj kľúčovým prvkom diagnostického systému vášho vozíka.

Vitajte v obchode Jazgot!

Nenechajte si prekvapiť nesprávnym tlakom oleja počas práce. Využite našu ponuku senzorov tlaku oleja, ktoré pomôžu udržať kontinuitu a bezpečnosť operácií. Navštívte náš obchod už dnes a zabezpečte najlepšie možné pracovné podmienky pre vaše zariadenie!